Zeeweg 32 in IJmuiden

Vierkamerappartement met groot zonnig balkon


Gelegen op de hoek op de tweede etage mogen we jullie dit ruime vierkamerappartement laten zien. Het appartement heeft maar liefst drie goede slaapkamers en heeft door de hoekligging een fijne lichtinval van drie kanten. Via de woonkamer met open keuken kom je op het zonnige en ruime balkon op het zuidwesten. Hier geniet je de hele dag van de zon en heeft door de vierkante vorm genoeg ruimte om met meerdere om een tafel te zitten om gezellig met z'n allen buiten te eten.

De VvE is actief en gezond en heeft net de blokverwarming vernieuwd. Een nieuwe blokverwarming is efficiënter en dus energiezuiniger. Hier profiteer je als bewoner dus erg van mee.

Deze leuke woning heeft een gunstige ligging, op loopafstand van het vernieuwde stadscentrum met een variteit aan winkels, supermarkt, bibliotheek, gezellig grandcafé, weekmarkt en uitstekende openbaar-vervoer-verbindingen. Met enkele minuten zit je op de A9 naar Haarlem en Amsterdam of fiets met een paar minuten naar de bossen en duinen of fiets door naar het brede zandstrand.

Wellicht is dit wel jouw nieuwe woning? Bezichtigingen kunnen bij Noort Makelaars doordeweeks maar ook op zaterdag. Je komt toch ook kijken?

Loop je alvast mee door de woning?
Het complex heeft een gesloten centrale hal waar je de toegang vindt naar de eigen afgesloten berging en de opgang naar de boven gelegen etages.

Op de tweede etage kom je via je je eigen voordeur in de hal waar je toegang hegt tot alle ruimtes. Er zijn drie slaapkamers, een badkamer, een separaat toilet, een bergkast en de woonkamer met open keuken en aangrenzend zonnig balkon.

De belangrijkste punten nog even op een rij:
- Ruim appartement met maar liefst 3 goede slaapkamers
- 78m2 woonoppervlak
- Energielabel C
- Berging op de begane grond van 6m2
- Gelegen in het centrum van IJmuiden
- Zonnige balkon op het zuidwesten
- 3 slaapkamers
- Vrij parkeren
- Oplevering kan snel
- Ook op zaterdag te bezichtigen

Vraagprijs: 290.000 k.k.
Status: Verhuurd
Type: Appartement
Bouwjaar: 1987
Woonoppervlakte: 78m2
Inhoud: 246m3
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Ligging: In een woonwijk
Bezichtiging?
Bel ons vandaag nog:
023 - 53 53 177
ma-vr:   9:00 - 17:30
za:       10:00 - 16:00
funda vbo klein