Full service met moderne prijzen klein

Waarom zou u voor ons kiezen?
Noort Makelaars is een jong modern en dynamisch bedrijf die hard groeit. Veel kantoren beloven een goede service en persoonlijk contact maar weinig kantoren maken dit waar. Op Funda worden wij door onze klanten met een 9,8 gewaardeerd, de hoogste score van een makelaarskantoor in Haarlem en omstreken en daar zijn wij trots op!

Een huis goed verkopen kan tegenwoordig binnen één dag maar dat is nog niet voor de beste prijs. Bij ons kunt u echt volledige inzet verwachten om uw huis zo goed mogelijk te verkopen. Wij zijn één van de weinige kantoren die standaard een styliste in het full service pakket heeft om de woning optimaal te presenteren. Een goede presentatie van de woning én ruime bezichtigingstijden zijn zeer belangrijk om uw woning voor de beste voorwaarden te verkopen. Bezichtigingen kunnen bij ons overdag, ’s avonds maar uiteraard ook in het weekend zodat wij geen nee hoeven te zeggen tegen potentiële kopers.

Naast een goede presentatie is het belangrijk om een groot publiek te bereiken. Uiteraard zetten wij onze huizen volledig op Funda maar ook op bijvoorbeeld Marktplaats en de door de expats zeer druk bezochte Pararius. Social media als Facebook en Instagram worden uiteraard ook ingezet.

Wij hanteren een effectieve verkoopstrategie
Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat uw woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. Niet elke woning is hetzelfde en vraagt om een eigen strategie. Wij komen altijd naar u toe om uw woning op te nemen. Samen met u bepalen wij de te volgen verkoopstrategie. Voor dit gesprek nemen wij uitgebreid de tijd. Uiteraard kan dit ook 's avonds en in het weekend.

Ruime bezichtigingsmogelijkheden
Noort Makelaars biedt ruime mogelijkheden aan met betrekking tot het bezichtigen van woningen, of het voeren van een verkoopgesprek. Dit kan van 08:00 tot 21:00 uur maar ook in het weekend. Wij nemen uitgebreid de tijd voor u!

Kwaliteitsmakelaar
Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie VBO, hiermee onderstrepen wij onze kwaliteit, deskundigheid en onafhankelijkheid. Een VBO makelaar is gecertificeerd middels het certificaat van VastgoedCert en moet continu trainingen doorlopen om op hoog niveau van kennis en vakbekwaamheid te blijven. Onze makelaars hebben jarenlange ervaring met hun werkgebied. Wij kennen de buurten met hun voor- en nadelen. Om een optimale verkoop te bewerkstelligen is er altijd een tweede makelaar betrokken bij het verkooptraject van uw woning. Op deze manier is een zorgvuldig verkoopproces gegarandeerd.

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvend gesprek of laat ons u terugbellen door het formulier hier rechts in te vullen.

Wat klanten vertellen!
"Olav is een heel aardige man, met veel kennis en hij gaat snel te werk. Hij heeft een modern bedrijf opgezet en werkt met moderne tijden en prijzen. Ook het laten langskomen van een stylist is echt super! Ik heb zeker het gevoel dat dit heeft geholpen bij de verkoop. Ook de flexibiliteit met de bezichtigingen in de avond en in het weekend was perfect, zo hoef je geen nee te zeggen tegen potentiële kopers.
Als je bekijkt hoe snel de huizen verkocht worden Noort Makelaars, ben je er zelf ook van overtuigd, zeker een aanrader!"

Sharon Geskus

Bel ons vandaag nog:
023 - 53 53 177
ma-vr:   9:00 - 19:00
za:       10:00 - 14:00

Of laat ons contact met u opnemen. U kunt in uw bericht aangeven of u liever gebeld of gemaild wordt.

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  funda vbo klein