Staringstraat 6-I in Amsterdam

Turn key én eigen grond!


Hier wil je wonen! Volledig verbouwd tweekamerappartement in het leukste deel van de populaire Helmersbuurt in Oud- West. Vloerisolatie, muurisolatie, plafondisolatie, volledig voorzien van dubbelglas. vloerverwarming. Compleet gerenoveerd. De charme van een woning van 1900 met het comfort van vandaag, gelegen in een geweldige omgeving, aan het water van de Jacob van Lennepkade en de leuke winkels en restaurantjes van de Jan Pieter Heijestraat en de Overtoom. Geen erfpacht maar eigen grond! Het betreft een lichte woning met een aparte slaapkamer gelegen op de eerste verdieping van een karakteristiek pand met een zonnig balkon op het zuidwesten!

De woning ligt in het mooiste stuk van de populaire en rustige Staringstraat, tussen de Kanaalstraat en de Jacob van Lennepkade. Oud-West (tegenwoordig stadsdeel West) dankt zijn populariteit aan de karakteristieke panden, nabijheid van het Vondelpark en het Centrum en de goede bereikbaarheid met openbaar vervoer en auto. Daarnaast biedt de Overtoom talloze winkels, restaurants en terrasjes, tevens op loopafstand van de Hallen. In de dynamische Jan-Pieter Heijestraat zijn er naast een Albert Heijn, allerlei leuke winkels, restaurants en cafés. Vanuit dit gedeelte van de stad ben je snel op de Ring A-10 en de A-4. Je bent bijvoorbeeld binnen 15 minuten op Schiphol.

Loop je even mee door de woning?
Entree, hal, en door naar de nieuwe keuken met inbouwapparatuur. De woonkamer ligt heerlijk aan de voorzijde de woning en is voorzien van een Frans balkon. De gehele woning is voorzien van houten kozijnen en dubbel glas. In de hal is een separaat zwevend toilet met een fonteintje. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de slaapkamer welke is voorzien van een dubbele deur plus een enkele deur naar het balkon. Het balkon is perfect gelegen; op het Westen! De slaapkamer beschikt over een nieuwe en moderne badkamer en-suite met een douche en een wastafel. De hele woning is voorzien van vloerverwarming en een echt eiken houten vloer.

Bezichtigingen kunnen bij Noort Makelaars doordeweeks maar ook op zaterdag. Je komt toch ook kijken?

De belangrijkste punten nog even samengevat:
- Turn key tweekamerappartement
- Volledig gerenoveerd in 2019
- Frans balkon aan de voorzijde en ruim balkon op het zuidwesten
- Vloerverwarming in het gehele appartement
- Muurisolatie / vloerisolatie / plafondisolatie
- Geheel voorzien van dubbel glas
- Eigen grond
- Nette badkamer (2019)
- Moderne keuken (2019)
- Actieve en gezonde VvE
- Servicekosten 99 euro per maand
- Veel originele details
- Energielabel D, veel verbeteringen hierin niet meegenomen
- Energieverbruik per jaar: 300m2 gas, 1300kwh elektriciteit (=extreem laag)
- Eigen HR CV-ketel (2019)
- WOZ waarde 451.000
- Snel te betrekken

Vraagprijs: 450.000 k.k.
Status: Verkocht
Type: Appartement
Bouwjaar: 1903
Woonoppervlakte: 49m2
Inhoud: 157m3
Kamers: 2
Slaapkamers: 1
Ligging: In een woonwijk
Bezichtiging?
Bel ons vandaag nog:
023 - 53 53 177
ma-vr:   9:00 - 18:00
za:       10:00 - 14:00
funda vbo klein