Stalpaert van der Wielenstraat 37

Hoekwoning met garage


Een hoekwoning met garage komt niet vaak voorbij maar wij mogen u deze mooie en lichte woning laten zien. Er zijn heel veel originele jaren '30 details bewaard gebleven die deze woning zo sfeervol maken. De tuin is zonnig en ruim en de garage is een fijne extra toevoeging. De woning is met liefde onderhouden. Er is spouwmuurisolatie aangebracht, het dak is geïsoleerd en er is nagenoeg overal dubbelglas. De vloer in de woonkamer is dit jaar vervangen en is aangenaam warm. De woning heeft dan ook een energielabel C.

Het Vondelkwartier in Haarlem is een populaire wijk uit de jaren ‘30 en ‘50 van de vorige eeuw. Alle voorzieningen bevinden zich in de buurt. Zoals een winkelcentrum, recreatiegebied Spaarnwoude, sportgelegenheden, scholen, verschillende uitvalswegen en openbaar vervoer. Het gezellige 'Villa Westend' in recreatiegebied Spaarnwoude is op 10 minuten fietsafstand. Hier kunt u lekker een hapje eten of met een drankje relaxen aan het strandje. Als u weer meer de drukte wilt opzoeken bent u op de fiets in 12 minuten in het hart van het oude centrum van Haarlem met haar vele winkels, restaurantjes en pleinen. Het openbaar vervoer en uitvalswegen richting bijvoorbeeld Alkmaar of Amsterdam zijn in enkele minuten te bereiken. In het Vondelkwartier staan vooral eengezinswoningen. Een rustige fijne buurt met alle voorzieningen bij de hand!

Bezichtigingen kunnen bij Noort Makelaars doordeweeks maar ook op zaterdag. U komt toch ook kijken?

Loopt u even mee door de woning?
Voor de woning ligt een een goed onderhouden voortuin die veel privacy biedt. Via de voordeur met fraaie ronde boog komt u in de vestibule. Hier vindt u de vernieuwde meterkast. Als u doorloopt komt u in de centrale hal die toegang geeft tot het toilet met fonteintje, de keuken en de eetkamer met de originele kamer en suite deuren naar de woonkamer met erker aan de voorzijde. De zonnige achtertuin is op het noordwesten gelegen. Aan het einde van de tuin vindt u de ruime garage die deels geïsoleerd is, voorzien is van elektra en een vloeistofdichte vloer. De garage heeft deuren naar de naastgelegen straat en is dus ideaal om uw auto, fietsen en of motor veilig en droog te stallen.

Op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers waarvan 2 voorzien van vaste kasten en wastafels. Op deze etage vindt u ook de badkamer met vernieuwde douche en wasmachine aansluiting.

Op de tweede etage is er een ruime overloop met veel bergruimte, alsmede een vierde slaapkamer met dakraam. De nokhoogte is hier 2.70 meter.

De belangrijkste punten nog even samengevat:
- Hoekwoning met garage
- Goed geïsoleerde woning > lage stookkosten
- Energielabel C
- Gelegen in het Vondelkwartier in Haarlem Noord
- Met liefde onderhouden
- Veel originele jaren '30 details
- Originele kamer en suite deuren op de begane grond
- 4 meter uitbouwen vergunningsvrij
- Eigen grond
- Vrij parkeren
- Nieuwe meterkast en al reeds krachtstroom in de keuken
- Ook op zaterdag te bezichtigen

Vraagprijs: 575.000 k.k.
Status: Verkocht
Type: Hoekwoning
Bouwjaar: 1937
Woonoppervlakte: 100m2
Inhoud: 377m3
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Ligging: In een woonwijk
Bezichtiging?
Bel ons vandaag nog:
023 - 53 53 177
ma-vr:   9:00 - 18:00
za:       10:00 - 14:00


funda vbo klein