Schoterweg 29

 

Fantastisch appartement met ruim dakterras!

Deze woning moet je gezien hebben!!! Met het treinstation en het gezellige centrum van Haarlem letterlijk om de hoek is het hier fantastisch wonen. Het appartement is in 2015 geheel verbouwd en opnieuw ingedeeld. Hierdoor is een uniek en sfeervol 3-kamer appartement gerealiseerd die geheel is voorzien van de hedendaagse luxe en comfort. Het zeer ruime dakterras (met vergunning) is de kers op de taart. Hier kunt u vrijwel de hele dag van de zon genieten. Het appartement is zeer ruim te noemen. Met een lengte van meer dan 17 meter, een goede breedte van bijna 5 meter en een plafondhoogte van bijna 2m70 is voelt de woning erg ruimtelijk aan. Wilt u een raam openzetten? Dit doet u middels een afstandsbediening vanaf de bank.

Kortom een zeer luxe en ruim appartement met dakterras en het centrum en winkelstraat De Cronjé liggen om de hoek.

Via de voordeur komt u in een ruime hal. Hier bevinden zich de meterkast met 8 groepen en twee aardlekschakelaars en genoeg ruimte voor de garderobe. Via de hal komt u in de woonkamer met open keuken die voorzien is van moderne inbouwapparatuur (vaatwasser / koel- vries combi) en een afzuigkap die de luchtjes naar buiten blaast. Achter in het appartement loopt een gang die toegang geeft aan twee slaapkamers, een moderne badkamer met cv opstelling en mechanische ventilatie, een modern toilet met fonteintje en een vaste trap naar het ruime dakterras.

De ligging is ideaal. Het station en het gezellige oude centrum van Haarlem liggen om de hoek en de winkelstraat De Cronjé met een ruim aanbod en diversiteit van winkels ligt om de andere hoek. Parkeren doet u middels een vergunning die gelijk beschikbaar is.

Bij Noort Makelaars zijn bezichtigingen in het weekend uiteraard ook mogelijk. Komt u ook kijken?

Bijzonderheden:
- Groot zonnig dakterras van 25m2 (van FSC-gekeurd hardhout)
- Vaste trap naar dakterras
- 3-kamer appartement
- Badkamer 2015
- Keuken 2015
- CV 2015
- Actieve VvE
- Energielabel B
- HR++ glas
- Voordeur met SKG** driepunts veiligheidsslot
- Elke kamer heeft een netwerkaansluiting (UTP)
- Station en het gezellige centrum van Haarlem om de hoek
- De winkelstraat De Cronjé vindt u om de andere hoek
- Parkeren middels vergunning (geen wachttijd)

Vraagprijs: 279.000 k.k.
Status: Verkocht
Type: Appartement
Bouwjaar: 1980
Woonoppervlakte: 78m2
Inhoud: 250m3
Kamers: 3
Ligging: In het centrum

Bezichtiging?
Bel ons vandaag nog:
023 - 53 53 177
ma-vr:   9:00 - 19:00
za:       10:00 - 14:00

funda vbo klein