Ruysdaelkade 115-3 in Amsterdam

PRACHTIG uitzicht over het water én eigen grond!

Hier wil je toch wonen? Wat een prachtig uitzicht over het water de Boerenwetering, op de grens van De Pijp en Oud Zuid met letterlijk de Albert Cuyp om de hoek. Het appartement ligt op de derde en vierde etage. De woonkamer is in de breedte gesitueerd zodat je veel lichtinval hebt en vier ramen breed uitzicht over het water en het Rijksmuseum. Het appartement is zeer handig ingedeeld en heeft een aparte slaapkamer op de vierde etage. In 2016 is de woning flink aangepakt en is toen voorzien van een nieuwe keuken, badkamer, cv-ketel en een prachtige massieve eiken vloer door de gehele woning.

De Ruysdaelkade is ideaal gelegen op de grens van De Pijp en Oud Zuid met om de hoek gelegen de Albert Cuypmarkt. Tevens zijn ook het Marie Heinekenplein, de Ferdinand Bolstraat, het Gerard Douplein en de van Woustraat op loopafstand voor een grote diversiteit aan restaurants, diverse speciaalzaakjes, cafés en winkeltjes. Met enkele minuten fietsen kan je heerlijk ontspannen in het Sarphatiapark of het Vondelpark, kortom je hebt alles in de buurt. Wil je toch verder de stad in, zijn de openbaar vervoersvoorzieningen uitstekend. Met de Noord-Zuidlijn op slechts 3 minuten lopen ben je met een korte verbinding snel bij bijvoorbeeld Station Zuid, Schiphol of het Centraal Station.

De woning is zeer netjes en zo te betrekken. Het heeft een luxe keuken met alle inbouwapparatuur. Een nieuwe nette badkamer en een prachtige echt houten eiken vloer. De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing,

Wellicht is dit wel jouw nieuwe woning? Bezichtigingen kunnen bij Noort Makelaars doordeweeks maar ook op zaterdag. Je komt toch ook kijken?

Loop je alvast mee door de woning?
Via de voordeur kom je in het trappenhuis die toegang geeft tot slechts drie appartementen. Op de derde etage kom je via je eigen voordeur binnen in de woonkamer die in de breedte is gesitueerd en dus veel lichtinval heeft door de 4 ramen die ook weer een fantastisch uitzicht geven over het water en Oud Zuid met het Rijksmuseum. De openen luxe keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Op deze etage vind je ook de nieuwe badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche. In de woonkamer vind je de trap naar de vierde etage waar de slaapkamer is gelegen.

De belangrijkste punten nog even op een rij:
- Eigen grond
- WOZ waarde 405.000
- Turn key woning
- Ideaal gelegen aan het water met alle faciliteiten om de hoek
- Metrohalte op enkele minuten loopafstand
- Actieve en gezonde VvE
- Waanzinnig uitzicht
- Servicekosten 100,- per maand - Oplevering kan snel
- Ook op zaterdag te bezichtigen

Vraagprijs: 365.000 k.k.
Status: Verkocht
Type: Appartement
Bouwjaar: 1987
Woonoppervlakte: 38m2
Inhoud: 126m3
Kamers: 2
Slaapkamers: 1
Ligging: Aan een gracht
Bezichtiging?
Bel ons vandaag nog:
023 - 53 53 177
ma-vr:   9:00 - 17:30
za:       10:00 - 16:00
funda vbo klein