Rollandstraat 52 te Haarlem

Wonen in de Leidsebuurt!

Deze woning, in de zeer gewilde Leidsebuurt in Haarlem, gelegen in een sfeervolle rustige straat, is op nog geen 5 minuten loopafstand van het prachtige centrum van Haarlem met al haar winkels, restaurantjes en terrassen. Met de fiets bent u zo in de duinen en bij het strand of met nog geen 10 minuten bent u bij het treinstation van Haarlem. De woning heeft een tuin en een groot dakterras, beiden op het zuiden. De woning heeft twee goede slaapkamers.

Een woning waar bij rust en drukte in directe omgeving te vinden zijn. Kom kijken naar deze woning in de gezellige en zeer gewilde Leidsebuurt in haarlem

Indeling
Via de hal komt u in de gezellige en lichte woonkamer met hoge plafonds. Via de woonkamer komt u in de achtergelegen keuken. Via de keuken komt u in een halletje die toegang geeft tot de tuin, een berging en het eerste toilet.

Eerste verdieping:
Via de overloop zijn de badkamer en de ruime twee slaapkamers te bereiken. De badkamer is voorzien van een bad, aparte douch, wastafel en een tweede toilet. Via één van de slaapkamers bereikt u het zonnige en ruime dakterras op het zuiden.

Tweede verdieping:
Ruime bergvliering

Bijzonderheden
- voor- en achtergevel zijn recht opgetrokken
- dubbel glas
- zonnige tuin op het zuiden
- groot dakterras op het zuiden
- twee toiletten
- op loopafstand van het centrum

Vraagprijs: 275.000 k.k.
Status: Verkocht
Type: Woning
Bouwjaar: 1890
Perceeloppervlakte: 67m2
Woonoppervlakte: 78m2
Inhoud: 275m3
Kamers: 3
Buiten: zonnige achtertuin (zuid) en dakterras
Ligging: rustige weg in woonwijk

 

Bezichtiging?
Bel ons vandaag nog:
023 - 53 53 177
ma-vr:   9:00 - 19:00
za:       10:00 - 14:00

 

funda vbo klein