Orteliusstraat 146-II

Fijn appartement in De Baarsjes

Kom kijken naar dit fijne tweekamerappartement (voormalig vierkamerappartement). De woning heeft een ruime woonkamer met open keuken, een grote slaapkamer en is volledig voorzien van dubbel glas.

Het appartement is gelegen in het stadsdeel "De Baarsjes", tussen het Mercatorplein en het Rembrandtpark. Het Rembrandtpark ligt letterlijk om de hoek en is een mooie plek voor een wandeling, relaxen of te joggen. Deze locatie is zeer gewild, onder andere vanwege de centrale ligging en het nog steeds groeiend aantal restaurantjes en cafés. Alles is binnen handbereik: winkels, scholen, het park, gezellige horeca, het luxe Sportplaza Mercator met binnen- en buitenzwembad. Ook de bereikbaarheid is zeer gunstig, je zit zo op de A10 en de haltes van het openbaar vervoer zitten om de hoek. Tevens ben je binnen ca. 10 minuten op de fiets in hartje centrum!
In het kader van stedelijke vernieuwing zijn de openbare ruimte en woningen in de buurt de afgelopen 10 jaar door de gemeente en de woningeigenaren prachtig opgeknapt. De karakteristieke straat heeft brede trottoirs, mooie grote bomen, voldoende parkeerruimte en ondergrondse afvalinzameling.

INDELING:
Je komt binnen in een gang die verbonden is met de woonkamer met open keuken. Middels een deur naast de keuken ga je naar de ruime slaapkamer met aangelegen badkamer met douche, wasmeubel en wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden:
- Volledig dubbel glas
- VvE wordt momenteel geactiveerd
- Derde slaapkamer te creëren
- Gezamenlijke opstalverzekering
- Parkeren middels vergunningen
- Rembrandtpark letterlijk om de hoek
- Douche heeft een handdouche en een regendouche

Bij Noort Makelaars zijn bezichtigingen ‘s avond en in het weekend uiteraard ook mogelijk!

 
 
Vraagprijs: 289.000 k.k.
Status: Verkocht
Type: Appartement
Bouwjaar: 1927
Woonoppervlakte: 55m2
Inhoud: 187m3
Kamers: 2
Ligging: Rustige weg in een woonwijk
 
 
 
 
Bezichtiging?
Bel ons vandaag nog:
023 - 53 53 177
ma-vr:   9:00 - 19:00
za:       10:00 - 14:00
 
 

Doe alvast de virtuele tour:

[ipanorama id="4323"]

funda vbo klein