Merwedestraat 17

 

Wat een ruimte!

Zoekt u ruimte in een leuke buurt? Kom dan snel kijken. Deze woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt, is aan de achterkant uitgebouwd en heeft al reeds een dakopbouw op de 2e etage. De woning heeft daardoor beneden een ruime leefruimte, op de eerste etage twee goede slaapkamers, ruime overloop met mogelijkheid tot een extra kamer. Op de tweede verdieping zijn er eveneens 2 goede slaapkamers te vinden. Doordat er geen schuine daken zijn hebben alle kamers goede afmetingen en hoogtes. De tuin heeft een achterom en een grote schuur. Ideaal om uw fiets veilig te stallen.

De Haarlemse Rivierenbuurt is een aantrekkelijke en kindvriendelijke buurt. De woning ligt aan in een rustige straat, met een plantsoen om de hoek en alle winkels, openbaar vervoer en faciliteiten zijn allemaal binnen een paar minuten te belopen. Het Marsmanplein ligt op een paar minuten loopafstand en met de fiets of met de bus bent u zo in het gezellige centrum van Haarlem met alle leuke winkels, pleintjes en restaurantjes. Geen zin om te koken? Op Loopafstand zijn er diverse afhaalmogelijkheden en aan de overkant van het plantsoen is er de bekroonde groentewinkel 'Bulters' met onder andere kant en klare salades die meerdere prijzen hebben gewonnen! Parkeren is in deze buurt zonder vergunning

Bezichtigingen kunnen bij Noort Makelaars ook op zaterdag. Komt u ook kijken?

Indeling:
U komt via de voordeur binnen in de gang die toegang geeft tot de ruime woonkamer met open keuken. Aan de achterkant van de woning ligt een zonnige knusse tuin met grote schuur en achterom. De gang geeft tevens toegang tot de trap naar de eerste etage en de badkamer met douche, toilet en wasmeubel.

Op de eerste verdieping vindt u een ruime overloop waar eventueel een extra badkamer of slaapkamer gecreëerd kan worden. Er zijn al twee goede slaapkamers waarvan er één is voorzien van een diepe vaste kast en de andere kamer heeft een wasmeubel. Via de overloop bereikt u ook het ruime dakterras van bijna 20m2.

Op de tweede verdieping vindt u tevens 2 goede slaapkamers.

Goed om te weten:
- Vrij parkeren
- Eigen grond
- 4 goede slaapkamers
- Achtertuin met achterom en zeer ruim dakterras
- Uitbouw en dakopbouw al reeds gerealiseerd
- Kindvriendelijke buurt
- Scholen op loopafstand
- Winkelcentrum Marsmanplein om de hoek

 
 
 
 
 
 
 
Vraagprijs: 325.000 k.k.
Status: Verkocht
Type: Tussenwoning
Bouwjaar: 1930
Woonoppervlakte: 116m2
Inhoud: 400m3
Kamers: 5
Ligging: In een woonwijk

Bezichtiging?
Bel ons vandaag nog:
023 - 53 53 177
ma-vr:   9:00 - 19:00
za:       10:00 - 14:00

funda vbo klein