Maasstraat 19 te Haarlem

Zo te betrekken tussenwoning met uitbreidingsmogelijkheden!

Starters en gezinnen opgelet! Op loopafstand van het nieuw stadshart van Haarlem Noord 'Het Marsmanplein' en gelegen in het leuke en gewilde Rivierenbuurt ligt deze woning die mogelijkheden biedt om eventueel uit te breiden. De woning is zeer netjes en zo te betrekken maar als u meer ruimte zoekt dan kunt u nog een opbouw en/of een dakterras realiseren.

De Haarlemse Rivierenbuurt is een aantrekkelijke en kindvriendelijke buurt. De woning ligt aan een plantsoen met de ruimte en het vrije uitzicht maar alle winkels, openbaar vervoer en faciliteiten zijn allemaal binnen een paar minuten te belopen. Het Marsmanplein ligt op een paar minuten loopafstand en met de fiets of met de bus bent u zo in het gezellige centrum van Haarlem met alle leuke winkels, pleintjes en restaurantjes. Geen zin om te koken? Op Loopafstand zijn er diverse afhaalmogelijkheden en aan de overkant van het plantsoen is er de bekroonde groentewinkel 'Bulters' met onder andere kant en klare salades die meerdere prijzen hebben gewonnen!

Kom snel even kijken om de mogelijkheden zelf te ervaren. Bij Noort Makelaars zijn bezichtigingen ‘s avond en in het weekend uiteraard ook mogelijk!

Indeling:
Achter de voordeur vindt u de entree met de meterkast en de toegang tot de gezellige woonkamer met open keuken en de twee openslaande deuren naar de achtertuin. De woonkamer is licht door de grote ramen en het vrije uitzicht op het plantsoen aan de voorkant van deze woning.

Eerste verdieping:
Middels de trap komt u op de overloop die toegang geeft tot de twee goede slaapkamers en de zeer ruime badkamer met toilet, bad en wasbak. Op de overloop bevindt zich de nieuwe cv en genoeg ruimte om een trap naar de tweede verdieping te realiseren.

Pluspunten:
- Zeer nette woning, zo te betrekken
- Opbouw en dakterras mogelijk
- Rustig gelegen met vrij uitzicht aan de voorzijde
- Gebouwd in 1930
- Moderne cv
- Twee slaapkamers
- Dak reeds voorbereid voor een dakterras
- Fundering op staal (geen palen)
- Vrij parkeren voor de deur
- Op loopafstand van het Marsmanplein
- Eigen grond

Status: Verkocht
Type: Tussenwoning
Bouwjaar: 1930
Perceeloppervlakte: 50m2
Woonoppervlakte: 62m2
Inhoud: 233m3
Kamers: 3
Buiten: Tuin
Ligging: Rustige weg aan plantsoen

 

Bezichtiging?
Bel ons vandaag nog:
023 - 53 53 177
ma-vr:   9:00 - 19:00
za:       10:00 - 14:00

 

funda vbo klein