Leeuwerikstraat 86-B in Amsterdam

Driekamerappartement met tuin en eeuwigdurend afgekochte erfpacht!


Wat een super leuk appartement mogen we je laten zien! Twee slaapkamers, een ruime woonkamer, een tuin op het zuiden en gelegen in de populaire Vogelbuurt in Amsterdam-Noord. Het netjes onderhouden appartement ligt op een hoek en heeft dus van meerdere kanten veel lichtinval. Het straatje is rustig, maar alle faciliteiten zijn om de hoek en met enkele minuten sta je in hartje centrum Amsterdam.

De Vogelbuurt in het stadsdeel Noord is een zeer gewilde plek om te wonen. Het is dichtbij de binnenstad, de metrohalte Noorderpark is op enkele minuten loopafstand van de woning en met een paar minuten ben je midden in de stad of op de Zuidas. Binnen 5 minuten fietsen sta je op de pont naar Centraal Station. De auto parkeer je in de straat en een vergunning is zo verkregen (geen wachttijd). Met de auto ben je zo de stad uit. De woning ligt in een sfeervolle straat met de bakker op 20 meter en de Jumbo Foodmarkt om de hoek. Geen zin om te koken? Er zijn diverse restaurantjes op enkele minuten loopafstand. De van der Pekmarkt is vlakbij en een combinatie van eigentijds en nieuw met authentiek en vertrouwd. Sporten of ontspannen doe je in het Noorderpark of het Vliegenbos die beide dichtbij de woning te vinden zijn. Met 10 minuten fietsen ben je buiten de ring, midden in de natuur.

Bezichtigingen kunnen bij Noort Makelaars doordeweeks maar ook op zaterdag. Je komt toch ook kijken?

Loop je alvast mee door de woning?
Via je eigen voordeur kom je in de vestibule. Als je doorloopt kom je in de gang die je toegang geeft tot de woonkamer, de keuken, de badkamer en de meterkast. Via de woonkamer kom je in de grote slaapkamer met vaste kasten. Achter de keuken vind je de tweede slaapkamer die nu als thuiswerkplek wordt gebruikt. De keuken en tweede slaapkamer grenzen aan de zonnige tuin op het zuiden.

De belangrijkste punten nog even samengevat:
- Driekamer hoekwoning met natuurlijke lichtinval
- Zonnige tuin op het zuiden
- Gelegen in een rustige straat met alle faciliteiten om de hoek
- Erfpachtrecht eeuwigdurend afgekocht
- Actieve en gezonde VvE
- Servicekosten 93 euro per maand
- Geheel voorzien van dubbele beglazing
- Diverse parken dichtbij
- Openbaar vervoer op enkele minuten loopafstand
- Parkeren middels vergunningen (geen wachttijd)
- Parkeervergunning eerste auto 32,20 euro per jaar, tweede auto 80,50 euro per jaar
- Energielabel E
- WOZ waarde van 438.000

Vraagprijs: 440.000 k.k.
Status: Verkocht
Type: Appartement
Bouwjaar: 1921
Woonoppervlakte: 62,2m2
Inhoud: 238m3
Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Ligging: In een woonwijk
Bezichtiging?
Bel ons vandaag nog:
023 - 53 53 177
ma-vr:   9:00 - 17:30
za:       10:00 - 16:00
funda vbo klein