Lange Herenvest 96 te Haarlem

Karakteristieke Hoekwoning op de rand van het centrum!

Wat een heerlijke hoekwoning! Wonen aan de rand van het gezellige centrum van Haarlem. Een huis met twee slaapkamers en een gezellige woonkamer met open keuken en met een vrij uitzicht over de gracht. Zeer sfeervolle woning die door de hoekligging heel licht is.

Loop in 5 minuten naar het hart van het centrum met al haar winkels, gezellige terrassen en vele restaurantjes. Met de auto bent u zo op de snelweg richting Amsterdam of Alkmaar.

Leg een bootje voor de deur en u bent zo op het Spaarne en vaart u door de Haarlemse grachten. Als u liever de rust op zoekt dan bent u met uw bootje met 15 minuten op de Mooie Nel bij Spaarndam en het natuurgebied Spaarnwoude. Eenmaal door de sluizen kunt u zelfs doorvaren naar Amsterdam. Laat u de boot voor de deur liggen dan heeft u een heerlijk terras buiten!

Op deze unieke en historische plek in Haarlem was vroeger de stadsmuur te vinden. De stadspoort de 'Amsterdamse Poort' staat er nog en bevindt zich op 200 meter. U woont dus letterlijk aan de rand van het oude centrum van de stad Haarlem die al meer dan 750 jaar stadsrechten heeft.

Indeling:
U komt binnen in de gang die toegang geeft tot de eerste kamer, de badkamer en de opgang naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevindt zich de gezellige woonkamer met open keuken. Op de tweede verdieping bevindt zich de tweede slaapkamer.

Bijzonderheden
-Wonen aan een gracht met eventueel een bootje voor de deur
-Volledig voorzien van dubbel glas
-Wonen aan de rand van het centrum
-Twee goede slaapkamers
-Fijne woonkamer met open keuken
-Parkeervergunningen
-Hoekwoning
-Nette badkamer met bad en douche
-Schilderwerk buiten 2016
-Eigen grond

Vraagprijs: 274.000 k.k.
Status: Verkocht
Type: Hoekwoning
Bouwjaar: 1890
Woonoppervlakte: 68m2
Inhoud: 175m3
Kamers: 3
Buiten: geen
Ligging: aan drukke weg in een woonwijk

 

Bezichtiging?
Bel ons vandaag nog:
023 - 53 53 177
ma-vr:   9:00 - 19:00
za:       10:00 - 14:00

 

funda vbo klein