Korte Wolstraat 5 te Haarlem

Wonen in de Vijfhoek in een leuke woning met tuin?

Kom dan kijken naar deze BIJZONDERE woning in 'De Jordaan van Haarlem'. Deze woning is gebouwd in het jaar 1890 en wordt nu bewoond door een bouwkundig ingenieur. De woning verkeert dan ook in een uitstekende staat. Onder andere zijn de gevels recht opgetrokken en er is dubbel glas geplaatst. De woning ademt een oase van rust uit in een rustige straat in het centrum van Haarlem. Er is een ruime zonnige tuin met aangrenzend een kas die voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Gebruik hem als kas, serre, atelier of plaats er een een jacuzzi en sauna in. Kom kijken en bekijk de mogelijkheden om de woning helemaal eigen te maken. De basis is zeer goed: 83m2 woonruimte (inclusief kas/serre) in het centrum van Haarlem met een ruime zonnige tuin met aangrenzend een kas die via de woning is te betreden. Allemaal in een zeer goede bouwkundige staat.

De locatie is ideaal. Een rustige straat in een van de gezelligste buurten in het centrum van Haarlem. Deze buurt wordt ook wel 'De Jordaan van Haarlem' genoemd. Woningen, kleine bedrijfjes, winkels en boetiekjes, barretjes en restaurant, de buurt is voorzien van al deze faciliteiten en krijgt dus niet voor niets deze naam.

Indeling: U komt binnen in de hal en meterkast en aangelegen toilet met fonteintje. Via de hal komt u in de woonkeuken met kamer en suite deuren naar de ruime woonkamer met aangelegen tuin en de ruime kas/serre. Via de trap naar boven komt u op de verloop met twee aangelegen slaapkamers en een badkamer.

Bijzonderheden:
* Rustige straat in de gezellige 'Vijfhoek'
* Ruime en zonnige tuin
* Woonoppervlakte 71m2 + 12m2 serre
* Geïsoleerde vloer met vloerverwarming
* Unieke kas/serre waarin nu orchideeën worden gekweekt
* Recht opgetrokken gevels
* Unieke woning die u gezien moet hebben
* Twee goede slaapkamers
* Bijna volledig voorzien van dubbel glas
* Dakisolatie
* Goede staat van onderhoud
* Parkeren middels parkeervergunningen (geen wachttijd)
* Gefundeerd op staal (geen palen)
* Rustig wonen in het gezellige centrum van Haarlem

Vraagprijs: 350.000 k.k.
Status: Verkocht
Type: Tussenwoning
Bouwjaar: 1890
Woonoppervlakte: 71m2 + 12m2
Inhoud: 190m3
Kamers: 4
Buiten: Zonnige tuin met serre
Ligging: Rustige straat in het centrum

 

Bezichtiging?
Bel ons vandaag nog:
023 - 53 53 177
ma-vr:   9:00 - 19:00
za:       10:00 - 14:00

 

funda vbo klein