Junoplantsoen 52 in Haarlem

Sfeervolle 3 kamerwoning met grote binnentuin


Verrassend ingedeelde en moderne eengezinswoning, gelegen in de gewilde Planetenwijk (Sterrenbuurt) met brede voor- en kleinere achtertuin met achterom en toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin. De binnentuin is een mooie aanvulling op het woongenot. Deze is 2202m2 groot en te bereiken via je privé achtertuin. Je woont in een oase van rust maar toch alle faciliteiten op loopafstand.

De woning is gelegen in de populaire Sterrenbuurt, gunstig gelegen nabij scholen, winkels en openbaar vervoer, op fiets afstand van duinen en het gezellige centrum van Haarlem en op korte afstand van uitvalswegen naar hoofdwegen. De buurt kenmerkt zicht door veel groen, mooie brede lanen, plantsoenen, speeltuinen, kinderopvang en een groot aanbod aan scholen en sportverenigingen. Niet ver van het park met Huis te Zaanen, vlakbij de Planetenlaan met zwembad, bibliotheek, grote supermarkt en het Schoterbos met minidierentuin Artis Klas. Toko’s en restaurantjes zijn lekker dichtbij en het grootwinkelaanbod ligt aan het Soendaplein (grote AH) en winkelstraat de Cronjé. Alles heerlijk op loopafstand.

Loop je even mee door de woning?
De woning heeft op de begane grond een slaap- werkkamer, woonkamer met open keuken en toegang tot de achtertuin met toegang tot gemeenschappelijke binnentuin van 2202 m2 waarvan je mede eigenaar bent. De binnentuin wordt netjes onderhouden en is een fijne aanvulling op het buitenleven gevoel. Op de ruime kapverdieping bevindt zich de grote lichte slaapruimte met dakkapel, 2 Velux dakramen, veel bergruimte, c.v.-opstelling en aansluiting wasmachine droger.

Wellicht is dit wel jouw nieuwe woning? Bezichtigingen kunnen bij Noort Makelaars doordeweeks maar ook op zaterdag. Je komt toch ook kijken?

De belangrijkste punten nog even samengevat:
- Gemoderniseerd in 2016
- Energielabel C
- Bouwjaar ca.1930
- Woonoppervlakte ca. 61 m²
- Inhoud ca. 249 m³
- Perceel 93 m2
- Grote voortuin, achtertuin én een zeer grote gemeenschappelijke binnentuin
- C.v. installatie (Remeha Avanta 28c), bouwjaar 2010
- Dubbel glas, muur- en vloerisolatie
- Nieuwe badkamer
- Nieuwe keuken
- 1/52 onverdeeld aandeel in gemeenschappelijke binnentuin
- Voor maatvoering verwijzen wij naar de plattegronden
- Aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk

Vraagprijs: 375.000 k.k.
Status: Verkocht
Type: Appartement
Bouwjaar: 1930
Woonoppervlakte: 61m2
Inhoud: 249m3
Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Ligging: In een woonwijk
Bezichtiging?
Bel ons vandaag nog:
023 - 53 53 177
ma-vr:   9:00 - 17:30
za:       10:00 - 16:00
funda vbo klein