Iepenlaan 2 in Heemstede

Sfeervolle en charmante hoekwoning in Heemstede centrum


WOW!!! Hier wil je toch wonen? Wat zijn wij blij dat we je deze charmante en sfeervolle hoekwoning in het centrum van Heemstede mogen laten zien. De woning is in de afgelopen jaren in zijn geheel aangepakt en uitgebreid door een uitbouw te plaatsen. Elke ruimte is met smaak verbouwd en vormen samen een ontzettend leuk huis waar je zo in kan. Er zijn twee slaapkamers en met een paar simpele ingrepen zijn er drie te realiseren. Mocht je dit niet nodig hebben zouden we het zo laten en van de ruime opzet genieten.

Bezichtigingen kunnen bij Noort Makelaars doordeweeks maar ook op zaterdag. Je komt toch ook kijken?

Heemstede is een zeer gewilde woonplaats tegen Haarlem en Aerdenhout aan. De Binnenweg is de grote winkelstraat in het centrum en ligt letterlijk om de hoek bij de woning. Nog even snel een wijntje halen, vers brood bij de bakker of spontaan willen bbq-en? Alles vind je letterlijk om de hoek. Het treinstation ligt op 7 minuten fietsafstand en met 15 minuten fietsen sta je op de grote markt in Haarlem. Liever de duinen in? Daar ben je met 10 minuten fietsen.

Loop je alvast mee door de woning?
Je komt binnen in het halletje met een vloer van tegels uit een oud Frans kasteel. Hier vind je de moderne meterkast, de opgang naar de eerste verdieping en de toegang tot de woonkamer. De fijne woonkamer is ruim te nomen en heeft een plafondhoogte van 2,78 meter. Aan de achterzijde van de woning vind je de nieuwe prachtige stalen uitbouw en de nieuwe keuken uit 2021. Hier kook je op inductie met een ingebouwde afzuiging in de kookplaat. De keuken is van alle gemakken voorzien en heeft natuurlijk oa. ook een vaatwasser. Aan de achterzijde van de woning vind je een extra halletje met aangrenzend het toilet en cv-opstelling. Onder de trap vind je een bergkelder.

Op de eerste verdieping vind je twee sfeervolle slaapkamers en een badkamer met een douche, het tweede toilet, wasmeubel en een vrijstaand bad.

De belangrijkste punten nog even samengevat:
- Sfeervolle en charmante hoekwoning
- Twee slaapkamers, mogelijkheid tot derde
- Wonen in een zijstraat van de gezellige Binnenweg in Heemstede centrum
- Heerlijke zonnige tuin met achterom
- Nette woning die zo te betrekken is
- Treinstation Heemstede/Aerdenhout op 7 minuten fietsafstand
- Volledig voorzien van dubbel glas
- Spouwmuren
- Energielabel D
- Vrij parkeren
- Eigen grond
- Oplevering kan al in oktober

Vraagprijs: 485.000 k.k.
Status: Verkocht
Type: Hoekwoning
Bouwjaar: 1928
Woonoppervlakte: 87,4m2
Inhoud: 314m3
Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Ligging: In het centrum
Bezichtiging?
Bel ons vandaag nog:
023 - 53 53 177
ma-vr:   9:00 - 17:30
za:       10:00 - 16:00
funda vbo klein