Graan voor Visch 18417

 

Fijn familiehuis met zeer fraai vrij uitzicht

Op een mooie plek in de wijk Graan voor Visch ligt deze ruime eengezinswoning. De tuin heeft een fraai vrij uitzicht op groen en heeft een achterom. Aan de voorkant van de woning bevindt zich een uitgebouwde woonkeuken waar u fijn met vrienden en familie kunt dineren of overdag aan de eettafel kunt werken. Tevens is er aan de voorzijde een zeer ruime berging waar u de fietsen veilig kunt stallen. Er rijden geen auto's langs het huis en de auto parkeert u om de hoek middels een parkeervergunning (ca 22,50 euro per jaar) of middels een blauwe schijf.

De woning is zeer netjes en ideaal voor bijvoorbeeld gezinnen met kinderen of indien je gewoon lekker rustig wilt wonen. Door de vrije ligging aan de achterzijde en de beschutte ligging aan de voorzijde biedt deze woning veel privacy. De woning is zeer breed te noemen en dat merk je op alle etages en uiteraard ook in de tuin.

Het gezellige centrum van Hoofddorp is op loopafstand gelegen. Hier vind je diverse supermarkten, grote (kleding)winkelketens, een bioscoop, gezellige horeca gelegenheden en nog veel meer. Voor de R-net bushalte, het NS station en de uitvalswegen richting de grote steden en Schiphol hoef je niet ver, want ook deze liggen in de directe omgeving. Je kunt inclusief lopen naar de bushalte met 10 minuten op Schiphol staan of met 30 minuten in het centrum van Haarlem (dag en nacht).

Bezichtigingen kunnen bij Noort Makelaars ook op zaterdag. Kom je ook kijken?

Indeling:
Via de zeer ruime voortuin met stenen berging komt u via de voordeur in de hal. Hier vindt u een garderobekast, het moderne toilet, de trap naar de eerste verdieping, de toegang tot de uitgebouwde woonkeuken en naar de brede woonkamer. Via de woonkamer komt u in de brede en diepe zonnige tuin met vrij uitzicht en achterom.

1e etage:
Op de verdieping vindt u 3 ruime slaapkamers en een badkamer met bad, aparte douche en het tweede toilet.

2e etage:
Op de ruime overloop vindt u de cv-opstelling en de aansluitingen voor wasmachine en droger. Via de overloop komt u in de ruime 4e slaapkamer met dakkapel aan de achterzijde én aan de voorzijde van de woning.

Goed om te weten:
- Breed en zeer ruim huis
- Volledig voorzien van dubbel glas
- Rolluiken op 1 en 2 hoog
- Energielabel C
- Stenen berging voorzijde
- Uitgebouwde woonkeuken (2009)
- Brede en diepe tuin op het zuidwesten met achterom
- 4 slaapkamers
- Vrij uitzicht
- Badkamer met bad, aparte douche en tweede toilet
- Dakkapel aan voor- én achterzijde
- Schilderwerk 2015
- Oplevering in overleg
- Ook op zaterdag te bezichtigen

 
 
 
 
 
 

Vraagprijs: 390.000 k.k.
Status: Verkocht
Type: Tussenwoning
Bouwjaar: 1972
Woonoppervlakte: 125m2
Inhoud: 325m3
Kamers: 5
Ligging: In een woonwijk

 

Bezichtiging?
Bel ons vandaag nog:
023 - 53 53 177
ma-vr:   9:00 - 19:00
za:       10:00 - 14:00
 
 

 
 

funda vbo klein