Graan voor Visch 15912

 

Verbouwd en uitgebouwd familiehuis

Op een mooie plek in de wijk Graan voor Visch ligt deze ruime eengezinswoning. In 2016 is deze volledig verbouwd. De woning is keurig afgewerkt, volledig voorzien van isolatieglas, goed onderhouden, beschikt over 4 ruime slaapkamers, een grote luxe open keuken met inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, magnetron, en grote inductie kookplaat, moderne gerenoveerde badkamer, vloerverwarming op de begane grond en een heerlijke tuin op het zuidoosten waar u door de vrije ligging de hele dag van de zon kunt genieten. De tuin heeft een achterom en aan de voorkant van de woning bevindt zich een zeer ruime berging waar u de fietsen veilig kunt stallen. Er rijden geen auto's langs het huis en de auto parkeert u om de hoek middels een parkeervergunning (ca 22,50 euro per jaar) of middels een blauwe schijf.

Ideaal voor bijvoorbeeld gezinnen met kinderen of indien je gewoon lekker rustig wilt wonen. Door de vrije ligging aan de achterzijde en de beschutte ligging aan de voorzijde biedt deze woning veel privacy.
Nog een fijn detail van deze woning is de gunstige breedte maat van ruim 6 meter in woning en in de tuin.

Het gezellige centrum van Hoofddorp is op loopafstand gelegen. Hier vind je diverse supermarkten, grote (kleding)winkelketens, een bioscoop, gezellige horeca gelegenheden en nog veel meer. Voor de R-net bushalte, het NS station en de uitvalswegen richting de grote steden en Schiphol hoef je niet ver, want ook deze liggen in de directe omgeving. Je kunt inclusief lopen naar de bushalte met 10 minuten op Schiphol staan of met 30 minuten in het centrum van Haarlem (dag en nacht). Met 7 minuten lopen staat u op het perron van treinstation Hoofddorp en kunt u kunt u binnen enkele minuten op schiphol staan.

Bezichtigingen kunnen bij Noort Makelaars ook op zaterdag. Kom je ook kijken?

Indeling:
Via de zeer ruime voortuin met stenen berging komt u via de voordeur in de hal. Hier vindt u een garderobekast, het moderne toilet, de trap naar de eerste verdieping en een nieuwe matglazen deur naar de zeer ruime uitgebouwde woonkamer met luxe open keuken. Middels twee openslaande deuren heeft u toegang tot de brede en zonnige tuin met achterom

1e etage:
Op de verdieping vindt u 3 ruime slaapkamers, moderne badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en het tweede toilet.

2e etage:
Op de ruime overloop vindt u de cv-opstelling en de aansluitingen voor wasmachine en droger. Via de overloop komt u in de ruime 4e slaapkamer met dakkapel aan de achterzijde van de woning.

Goed om te weten:
- Breed en zeer ruim huis
- Vloerverwarming op de begane grond
- Volledig voorzien van dubbel glas
- Energielabel C
- 4 slaapkamers
- Nieuwe badkamer (2016)
- Nieuwe luxe keuken met veel inbouwapparatuur en stenen aanrecht (2016)
- Vrij uitzicht
- Dakkapel aan de achterzijde
- Oplevering in overleg
- Op zaterdag te bezichtigen

 
 
 
 
 
 

Vraagprijs: 415.000 k.k.
Status: Verkocht
Type: Tussenwoning
Bouwjaar: 1973
Woonoppervlakte: 137m2
Inhoud: 464m3
Kamers: 5
Ligging: In een woonwijk

 

Bezichtiging?
Bel ons vandaag nog:
023 - 53 53 177
ma-vr:   9:00 - 19:00
za:       10:00 - 14:00
 


 

funda vbo klein