Geuzenkade 75 II te Amsterdam

Wonen op een toplocatie in de Baarsjes?

Kom kijken naar dit 2-kamer appartement (met mogelijkheid tot 3e kamer) van ca 50m² op een toplocatie in Amsterdam West. De woning is gelegen aan een rustige straat met veel groen en heeft een prachtig vrij uitzicht op de Kostverlorenvaart. Er is een zonnig balkon op het westen (7m²) met uitzicht op de afgesloten fraai onderhouden binnentuin. AFGEKOCHTE ERFPACHT (t/m 31-08-2058). Dit appartement is eenvoudig maar biedt veel mogelijkheden om het helemaal eigen te maken.

De woning ligt op een prachtige groene locatie midden in de hippe wijk de Baarsjes, op loopafstand van o.a. De Clercqstraat, de Hallen, Jan Evertsenstraat en het Erasmuspark en in slechts enkele minuten staat u in het centrum van de gezellige Jordaan. De woning is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer (o.a. tram 12, 13 en 14 om de hoek) en met de auto heeft u een snelle aansluiting op de ring A10.

Vereniging van Eigenaren
Er is een actieve Vereniging van Eigenaren en deze wordt professioneel beheerd door Rappange in Amsterdam. De servicekosten bedragen circa € 96,55 per maand en dit is inclusief de reservering voor groot onderhoud en de opstalverzekering. In 2014 is het dak geïsoleerd en het buitenschilderwerk aan de voorzijde uitgevoerd. In 2017 worden alle woningen voorzien van een nieuwe Hr-combiketel. Voor de koper zijn hier geen extra kosten aan verbonden aangezien deze bijdrage reeds voldaan is door verkoper.

Indeling van de woning
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereik je de woning op de tweede etage. Vanuit de hal heb je toegang tot de verschillende vertrekken van de woning. De eenvoudige keuken ligt aan de achterzijde en biedt toegang tot het zonnige balkon die over de volle breedte van de woning. Door de ligging op het westen is het vanaf het begin van de middag tot zonsondergang heerlijk toeven in de zon. De slaapkamer geeft middels openslaande deuren ook toegang naar het balkon. De woonkamer is ruim doordat de voormalige zijkamer bij de woonkamer is getrokken. Centraal in het appartement tref je de inloopdouche (bereikbaar via de slaapkamer) en een apart toilet (bereikbaar via de hal). In veel appartementen zijn het toilet, de inloopdouche en de inbouwkasten samen gevoegd tot één grotere badkamer. Bij een bezichtiging kan de makelaar u alles vertellen over de mogelijkheden. Tot slot bevindt zich in het souterrain een eigen berging waar er ruimte ia voor opslag en het veilig stallen van fietsen. Vanuit het souterrain is de prachtig aangelegde en goed onderhouden binnentuin te bereiken. De binnentuin is exclusief toegankelijk voor bewoners, middels een elektronisch hek.

Bijzonderheden:
– Volledig voorzien van dubbele beglazing
– Wonen in de gewilde Baarsjes
– Op enkele minuten afstand van de Jordaan
– Erfpacht afgekocht tot 31-8-2058
– Mogelijkheid tot 2 slaapkamers
– Goed onderhouden en fraai aangelegde binnentuin
– Balkon op het westen (7m²)
– Actieve en professioneel beheerde VvE
– Nieuwe HR cv (2017)
– Gemeentelijk monument
– Zeer rustige en groene omgeving met veel bomen en plantsoenen
– Eigen berging van ca 5m2
– Servicekosten 96,55 per maand
– Eventueel snel te betrekken

Vraagprijs: 225.000 k.k.
Status: Verkocht
Type: Appartement
Bouwjaar: 1934
Woonoppervlakte: 50m2
Inhoud: 135m3
Kamers: 2
Buiten: Balkon van 7m2 op het westen
Ligging: Rustige straat aan het water

 

Bezichtiging?
Bel ons vandaag nog:
023 - 53 53 177
ma-vr:   9:00 - 19:00
za:       10:00 - 14:00

 

funda vbo klein