d'Yserinckweg 58 te Vijfhuizen

 
 

Heerlijke uitgebouwde woning om zo te betrekken!

Aan een rustige straat in het gemoedelijke Vijfhuizen ligt deze verrassende ruime woning die u beslist van binnen gezien moet hebben. De woning is in 2011 over de hele breedte uitgebouwd. Door de uitbouw is een heerlijke ruime leefruimte met open keuken gecreëerd met twee openslaande deuren die toegang geven tot de ruime zonnige achtertuin op het noordwesten. De keuken is in 2011 vernieuwd. De woning is in een moderne lichte kleurstelling uitgevoerd en zo te betrekken. Doordat dubbel glas, vloerisolatie en dakisolatie zijn toegepast is er een zeer behaaglijk comfort in de woning.

Via de voortuin van 7,5 meter komt u bij de voordeur waarachter u de hal vindt met toegang tot de trap naar boven, het toilet en de ruime uitgebouwde woonkamer met vernieuwde open keuken. Twee openslaande deuren naar de achtertuin van 11 meter met stenen schuur en achterom.

Boven zijn er 3 slaapkamers waarvan er nu één als inloopkast in gebruik is. De badkamer is simpel maar functioneel.

In de punt van het dak vindt u nog een extra etage in de vorm van een vliering waar veel bergruimte te vinden is.

-Uitgebouwd in 2011
-Zonnige voor- en achtertuin
-Keuken uit 2011
-Vliering
-3 slaapkamers
-Inbouwkasten in de slaapkamers
-Woning in een lichte kleurstelling
-Brede rustige straat
-Vlakbij diverse winkels
-Vernieuwde stoppenkast met aardlek
-Eigen grond
-Zo te betrekken

Vijfhuizen
Het dorp is gemoedelijk en heeft meerdere actieve sportverenigingen (tennis, voetbal, handbal en golf), er is een jaarlijkse feestweek en er is een oranjecommissie. Voor de jeugd zijn er twee jeugdverenigingen: de Spiering en de Jungle. Het dorp heeft twee basisscholen en er is een kinderdagverblijf. Er zijn diverse winkels te vinden waaronder een grote supermarkt, een bakker en een slager. Vijfhuizen heeft een zeer gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen naar Haarlem, Hoofddorp, Amsterdam en Schiphol. Vijfhuizen ligt aan de route van de R-net bus en die brengt u 24 uur per dag snel naar Haarlem, Schiphol en Amsterdam!

Vraagprijs: 259.000 k.k.
Status: Verkocht
Type: woonhuis
Bouwjaar: 1958
Woonoppervlakte: 81m2
Inhoud: 210m3
Kamers: 4
Buiten: zonnige voor en achtertuin
Ligging: aan rustige weg in een woonwijk

 

Bezichtiging?
Bel ons vandaag nog:
023 - 53 53 177
ma-vr:   9:00 - 20:00
za:         9:00 - 17:00
zo:       12:00 - 17:00
 
 

funda vbo klein