Curaçaostraat 105-hs

Benedenwoning met ruime tuin en mogelijkheid om flink uit te bouwen!

Kom kijken naar dit fijne driekamerappartement met flinke uitbouw mogelijkheden in de rustige en kindvriendelijke West-Indische buurt gelegen in de Baarsjes. De straat is rustig en autoluw maar alle voorzieningen zijn om de hoek. Gezien de zeer ruime tuin op het westen is er een zeer goede mogelijkheid om uit te bouwen en het aantal m2 woonoppervlakte aanzienlijk te vergroten en dan ook nog een fijne tuin over te houden. Er zijn reeds twee goede slaapkamers aanwezig en een fijne woonkamer met glas in lood aan de voorzijde.

Ligging
De woning ligt in de gewilde, ruim opgezette en rustige West-Indische buurt in De Baarsjes, één van de populaire buurten die Amsterdam rijk is. Dit is een kindvriendelijke buurt mede door de brede stoep en het vele groen maar vooral ook door de diverse speeltuintjes, (muziek)scholen en een crèche in de straat. Winkelen en dagelijkse boodschappen doe je op de Postjesweg, Jan Pieter Heijestraat de Ten Kate markt of Hoofddorpplein. Er is een verscheidenheid aan koffietentjes en restaurantjes in de buurt. Zoals café Ter Brugge, Café Edel, De Foodhallen, Gent aan de Schinkel, Ron Blauw, Stadscafé Van Mechelen, Café Oslo, de Vondeltuin en Schinkelhaven. Binnen een paar minuten ben je op de ring A10, met diverse OV lijnen is de hele stad goed bereikbaar en in 10 fiets minuten sta je op het museumplein, Leidseplein of de zuid as. Parkeren kan betaald op de openbare weg of met een parkeervergunning die binnen afzienbare tijd te verkrijgen is. Met een paar minuten ben u bij het Vondelpark en het Rembrandtpark ligt letterlijk om d ehoek

INDELING:
U komt binnen en via de entree loopt u de lichte woonkamer binnen. De woonkamer heeft nog glas in lood. Als u doorloopt komt u bij twee slaapkamers, een nette badkamer en een aparte keuken. Via de slaapkamers kunt u door naar de zeer ruime tuin van ruim 12 meter op het westen.

Bijzonderheden:
- Mogelijkheid tot uitbouw
- Actieve VvE
- Twee slaapkamers
- Ruime zonnige tuin op het westen (ruim 12 meter)
- Eigen grond
- Woning is volledig voorzien van dubbelglas, met uitzondering van de glas in lood bovenlichten
- Goede staat van onderhoud
- Professionele beheerde VVE
- Service kosten EUR 76 per maand
- Geen wachtlijst voor een parkeer vergunning
- Nabijheid van Rembrandtpark en Vondelpark

Bij Noort Makelaars zijn bezichtigingen in het weekend uiteraard ook mogelijk!

Vraagprijs: 400.000 k.k.
Status: Verkocht
Type: Appartement
Bouwjaar: 1935
Woonoppervlakte: 57m2
Inhoud: 190m3
Kamers: 3
Ligging: Rustige weg in een woonwijk

Bezichtiging?
Bel ons vandaag nog:
023 - 53 53 177
ma-vr:   9:00 - 19:00
za:       10:00 - 14:00

Doe alvast de virtuele tour

[ipanorama id="4521"]

funda vbo klein