Cornelis Dirkszstraat 23 I in Amsterdam

**English below**

Karakteristiek 3 kamer appartement met ruime berging en EIGEN GROND

Wil je graag dicht bij het bruisende stadscentrum van Amsterdam wonen, maar het liefst wel op een relatief rustige plek? Aan het einde van een doodlopend en dus rustig straatje ligt dit leuke driekamerappartement van 56 m2 op de eerste etage met als bonus een grote berging van ruim 8m2  op de vierde etage. Ideaal als extra werkkamer of als berging. De woning én de berging zijn geheel voorzien van dubbel glas. De woning is zeer netjes en zo te betrekken. De twee slaapkamers én de keuken geven toegang tot het balkon op het oosten. Het appartement is gelegen op eigen grond. Hoe fijn is dat? Door het hele appartement ligt een mooie eiken vloer.

De VVE bestaat uit de acht gezamenlijk eigenaren van de twee panden Cornelis Dirkszoonstraat 23 en 25. De VVE staat geregistreerd bij de KvK, het heeft een eigen bestuur, is actief en voert haar eigen administratie. Een huishoudelijk reglement, een onderhoudsoverzicht, een meerjaren-onderhoudsplan en een gezond reserve zijn aanwezig.

Het appartement ligt in de populaire wijk De Baarsjes, niet ver ten westen van het centrum van Amsterdam. Je woont hier in een rustige en autoluwe straat met vrij uitzicht richting de mooie Admiralengracht. Toch woon je op maar een minuut lopen van het bruisende Amsterdamse stadsleven. Voorzieningen als supermarkten, winkels en horecagelegenheden zijn er in de directe omgeving volop. Dat geldt ook voor het fraaie Erasmuspark en diverse tram- en bushaltes. Tenslotte woon je op maar een paar minuten rijden van de A10, oftewel de ringweg rond Amsterdam. Direct om de hoek de levendigheid van de Jan Evertsenstraat met haar trendy plekken als Radijs, Bar Baarsch, club 8, yogastudio Blue Birds, de Balkonie en een grote Albert Heijn. Lijn 13,18 en 19 geven een snelle verbinding met het stadscentrum en station Sloterdijk en met de auto binnen enkele minuten op de A10.

Loop je even mee door de woning?
Op de begane grond vindt je de trap naar de eerste etage

Op de eerste verdieping vind je je eigen voordeur. Je komt binnen in de entree waar je jas en schoenen uit het zicht kan zetten. Je loopt door naar de centrale hal die toegang geeft tot alle ruimtes. Aan de achterzijde vind je twee slaapkamers en de moderne keuken. Deze drie ruimtes geven allemaal toegang tot het balkon die uitzicht geeft op de binnentuin. De cv-ketel is in een afgesloten ruimte op het balkon geplaatst. De badkamer bevindt zich midden in de woning en is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Aan de voorzijde is de woonkamer gesitueerd die uitzicht geeft op het rustige straatje.

Op de vierde etage heb je een extra kamer van ruim 8m2 groot die dienst kan doen als werkkamer of extra bergruimte.

Bezichtigingen kunnen bij Noort Makelaars ook op zaterdag. Kom je kijken?

Goed om te weten:
• EIGEN GROND (dus GEEN erfpacht)
• Gezonde, actieve VvE
• Groot onderhoud afgerond: nieuw daken – gevelrenovatie – dubbel glas
• Gelegen in de meest hippe buurt van Amsterdam
• Eigen berging van ruim 8m2 op de vierde etage (berging/kantoor)
• Goede verbinding met uitvalswegen en het openbaar vervoerd
• Servicekosten ca. € 100,-
• Energielabel D
• Volledig voorzien van dubbel glas, dus ook het grote raam in de berging
• Ook op zaterdag te bezichtigen


Characteristic 3 room apartment with large storage room and OWN GROUND

Would you like to live close to the bustling city center of Amsterdam, but preferably in a relatively quiet place? Then this apartment on the Cornelis Dirkszstraat in the popular district De Baarsjes is highly recommended. You have plenty of stores and restaurants in the vicinity, while the roads and various bus and streetcar stops are nearby. This apartment on the first floor offers a bright living room with a  unobstructed view, a comfortable bathroom, two bedrooms and a large indoor storage room that can also serve as a home office or extra bedroom.

Location
The Cornelis Dirkszstraat is part of the popular neighborhood De Baarsjes, not far west of the center of Amsterdam. You live here in a quiet and car-free street with a free view to the beautiful Admiralengracht. Yet you live just a minute walk from the bustling city life of Amsterdam. Facilities such as supermarkets, stores and restaurants are plentiful in the immediate vicinity. This also applies to the beautiful Erasmus Park and various streetcar and bus stops. Finally, you live just a few minutes’ drive from the A10 (the main road around Amsterdam).

Characteristics

• OWN GROUND, no ground lease
• Beautiful, bright and well maintained apartment in the popular Amsterdam district De Baarsjes
• Located in a quiet street, but just around the corner from the bustling city life
• Spacious, cozy living room. From here you have an unobstructed view over the street and the Admiralengracht
• Two bedrooms
• Large indoor storage room which can also be used as a home office or bedroom (double glass window)
• Comfortable bathroom with lovely walk-in shower
• Energy label: D.

Vraagprijs: 450.000 k.k.
Status: Verkocht
Type: Appartement
Bouwjaar: 1933
Woonoppervlakte: 57m2 + 8m2
Inhoud: 188m3
Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Ligging: In een woonwijk

Bezichtiging?
Bel ons vandaag nog:
? 023 - 53 53 177
ma-vr:   9:00 - 18:00
za:       10:00 - 14:00

funda vbo klein