Full service met moderne prijzen klein

Noort Makelaars bestaat uit een team van 5 enthousiaste en gedreven mensen die u graag ontzorgen bij de verkoop en aankoop van uw woning. Hiervoor hebben we oprechte aandacht voor u en streven we naar laagdrempeligheid in de communicatie bij het aankopen en verkopen van uw woning. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar voor uw vragen als klant. Met een zeer scherp tarief en de hoogste waardering van een makelaar in Haarlem en omstreken zijn we maar wat trots op ons team en we zullen u ieder van ons team aan u voorstellen.

Olav van den Noort | Makelaar
olav@noortmakelaars.nl | 06 - 31 777 496

Mijn naam is Olav van den Noort. Met 18 jaar ervaring als makelaar in effecten zit het onderhandelen in mijn bloed. Als oprichter van Noort Makelaars wilde ik een persoonlijk en deskundig makelaarskantoor starten met oprechte aandacht voor de klant en dit tegen zeer scherpe tarieven. En wat is het hard gegaan en goed gelukt. Inmiddels zijn wij het best beoordeelde kantoor in Haarlem én Amsterdam en wat ben ik daar trots op. Samen met een assistente ben ik betrokken bij elke klant zodat u altijd met dezelfde persoon te maken heeft. Dit is voor u wel zo prettig dat u niet twee keer hetzelfde verhaal hoeft te vertellen en we dus precies op de hoogte zijn van wat er allemaal speelt.

Samen met het hele team kunt u verzekerd zijn van een onuitputtende inzet om het hoogst haalbare resultaat voor u te behalen qua aankoop en verkoopprijs maar ook om u te ontzorgen in dit spannende proces van aankopen en verkopen. Daarvoor zijn wij 7 dagen in de week bereikbaar voor onze klanten. Binnenkort vrijblijvend samen een bak koffie drinken of een afspraak middels beeldbellen inplannen?

Anita van den Noort-Pietrzak | Assistente aankoop en verkoop begeleiding
anita@noortmakelaars.nl | 06 - 11 258 533

Anita is al vanaf dag 1 betrokken bij het bedrijf. Zij begeleidt onze Poolse klanten van A tot Z op een bevlogen manier. Altijd bereikbaar en geen vraag is haar te veel. Oprechte aandacht en altijd met een glimlach. Met een opleiding en achtergrond als boekhoudster houdt ze ook de financiën en administratie goed in de gaten.

Madhuri Dijkstra-Sharma | Assistente aankoop en verkoop begeleiding
madhuri@noortmakelaars.nl | 06 - 36 577 161

Geen dag is hetzelfde en dat maakt dit werk zo leuk! Sinds 2020 ben ik werkzaam bij Noort Makelaars. Zelf ben ik geboren en getogen in hartje Amsterdam. Met plezier heb ik de afgelopen jaren bij de Rijksoverheid gewerkt maar ik miste de uitdaging en klantcontact. De woningmarkt heeft altijd al mijn interesse gehad en besloot daarom in de makelaardij wereld te stappen. Je hebt met verschillende soorten mensen te maken en je bent veel onderweg. Hierdoor ontdek je de leukste wijken en buurten van Nederland. Mijn motto is ‘De klant begeleiden zoals jezelf begeleid zou willen worden’. Het is een grote stap die men maakt in het leven en daar wil je goed bij geholpen worden, zodat je zonder zorgen kunt beginnen aan een nieuwe fase.
Met een assertieve en sociale persoonlijkheid, aangevuld met een goede dosis humor help ik u graag verder bij het aankopen van uw droomhuis of het verkopen van uw woning.

Claudia Maarse | Assistente aankoop en verkoop begeleiding
claudia@noortmakelaars.nl | 06 - 27 203 511

Hi! Mijn naam is Claudia Maarse, 26 jaar en woonachtig in Haarlem. Naast mijn functie als makelaars assistente bij van Noort makelaars ben ik ook werkzaam als Cabin Attendant bij KLM. Al enige tijd was ik aan het oriënteren welk werkveld mij naast mijn huidige functie nog meer aantrok. Door mijn ervaring gedurende het aankoopproces van mijn woning in Haarlem met behulp van Olav, realiseerde ik mij dat de makelaardij mij erg aansprak. Binnen deze branche kan ik mijn sterke eigenschappen goed tot uiting laten komen die ik tijdens mijn andere functie ook gebruik, namelijk: representatief, behulpzaam, enthousiast en vriendelijk.

Het proces dat ik heb doorlopen met Olav gedurende mijn zoektocht naar een eerste woning, is een ervaring die ik aan klanten wil meegeven. Een proces van informatieve bezichtigingen, persoonlijke ondersteuning, bereikbaarheid en het actief meedenken met de klant.

Tot slot kan ik mij goed inleven in ieders persoonlijke situatie en wensen, om dit vervolgens mee te nemen in de zoektocht naar uw droomhuis of om met passie uw woning te verkopen!

Sezen Akkaya | Assistente aankoop en verkoop begeleiding
sezen@noortmakelaars.nl | 06 - 48 100 960

Sezen is geboren en getogen in Haarlem en kent de stad als geen ander. Na de HAVO is zij logistiek en economie gaan studeren aan de Hoge School van Amsterdam. Nadat ze haar studie behaald had ging ze op zoek naar een woning en raakte geïnspireerd door de woningmarkt en het bijzondere vak makelaardij. Door de persoonlijke benadering bij Noort Makelaars werd zij enthousiast om ook mensen te helpen bij de zoektocht naar een nieuw thuis. Sezen staat altijd klaar voor het beantwoorden van je vragen. Energiek en vrolijk. Met haar logistieke achtergrond weet zij precies hoe het proces van aankoop en verkoop in goede banen kan leiden. Door haar goede inzichten, haar precisie en de drive om het goed te willen doen is zij een geweldige aanvulling voor ons team.

Wat kunnen we voor U betekenen?

Neem vandaag nog rechtstreeks met één van ons contact op of bel ons algemene nummer op 023 -53 53 177. Wij komen graag gratis en vrijblijvend bij u langs om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Tot snel!

023 - 53 53 177
ma-vr:   9:00 - 17:30
za:       10:00 - 16:00

Of laat ons contact met u opnemen. U kunt in het bericht aangeven of u liever gebeld of gemaild wordt.

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  funda vbo klein