Busken Huëtstraat 33

Heerlijk ruim met plafonds van 3 meter

Kom kijken naar deze woning die centraal gelegen in de gezellige ‘Amsterdamse buurt’. De woning is uitgebouwd en de fundering is hersteld in 2004. De woning is goed geïsoleerd en uitstekend onderhouden. Tijdens het funderingsherstel is er een schuimbetonnen vloer gestort. Dus geen problemen meer met houten palen of rottende balken door vochtige kruipruimtes. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd waar zich de keuken, bijkeuken en het eerste toilet te vinden zijn. Op de eerste verdieping bevindt zich een badkamer en twee slaapkamers waarvan één met inloopkast (voorheen 3 slaapkamers). Een woning in een gezellige buurt met een riante tuin en het centrum op fietsafstand.

Op loopafstand bevindt zich een gezellige winkelstraat met alle voorzieningen. Er zijn goede openbare vervoersvoorzieningen; bushalte, NS station Haarlem en NS station Spaarnwoude. Via de uitvalsweg richting de snelweg heeft u een snelle verbinding met o.a. Amsterdam, Den Haag en Schiphol. 

Kortom: een heerlijke woning die echt zo te betrekken is op een perfecte.

Indeling:
Via de voordeur kom je in de gang waar zich de vernieuwde meterkast bevindt en de toegang tot de woonkamer. De ruime woonkamer met plafonds van 3 meter is aan de achterkant uitgebouwd. Hier bevindt zich de open keuken. Achter de keuken bevindt zich de bijkeuken met wasopstelling en het eerste toilet. De uitbouw heeft twee openslaande deuren naar de zonnige achtertuin.

Via de open trap kom je op de eerste verdieping waar zich een moderne badkamer bevindt met bad. douche, wastafel en het tweede toilet. Op deze etage zijn twee grote slaapkamers waarvan er één inloopkast heeft. De eerste verdieping had voorheen 3 slaapkamers en is gemakkelijk ook weer in deze staat terug te brengen.

-CV 2015
-Volledig dubbel glas
-Funderings herstel reeds uitgevoerd
-Geïsoleerde muren
-Geïsoleerde betonnen vloer
-Uitbouw met open keuken
-Zonnige ruime tuin
-Twee toiletten
-Eenvoudig weer 3 slaapkamers te creëren
-Perfecte locatie tov het centrum, uitvalswegen en openbaar vervoer

Vraagprijs: 325.000 k.k.
Status: Verkocht!
Type: Tussenwoning
Bouwjaar: 1911
Perceeloppervlakte: 119m2
Woonoppervlakte: 100m2
Inhoud: 320m3
Kamers: 3
Buiten: zonnige achtertuin
Ligging: rustige weg in woonwijk

 

Bezichtiging?
Bel ons vandaag nog:
023 - 53 53 177
ma-vr:   9:00 - 19:00
za:       10:00 - 14:00

 

funda vbo klein