Brouwerskade 47 rood

Ruime bovenwoning met dakterras op de rand van het centrum!

Kom kijken naar deze heerlijke woning aan de rand van het centrum van Haarlem gelegen aan een rustige straat. Je kijkt uit op een gracht en loopt binnen 5 minuten naar de Pathe bioscoop, Jopenkerk of je pakt één van de vele gezellige terrasjes die Haarlem rijk is. Haarlem is tevens meerdere malen uitgeroepen tot beste winkelstad van Nederland. De woning heeft 2 goede slaapkamers en er is een mogelijkheid een 3e te creëren. Helemaal bovenop de woning is een fantastisch dakterras (2014) met vergunning gerealiseerd waarop u de hele dag van de zon kan genieten met het prachtige centrum van Haarlem op de achtergrond. Kijkt u naar het westen dan ziet u de duinen bij Zandvoort en Bloemendaal aan zee.

Er is veel aan de woning gedaan. De benedenwoning wordt momenteel helemaal gerestaureerd en de bovenwoning heeft veel dubbel glas. Er is een video intercom en de vloer van de gang en de woonkamer heeft een schitterend geborsteld eiken parketvloer (2012). Deze vloer is drempelloos gelegd en geeft de woning een schitterende uitstraling. In 2014 is het dakterras gerealiseerd en deze is voorzien van meerdere elektrapunten en er is een kraantje voor water gerealiseerd. Het dakterras is zo aangelegd dat deze steunt op de draagmuren en niet op het nieuwe geïsoleerde dak (2012).

Ligging
De woning ligt aan een rustig straatje met een gracht voor de deur. Een vergunning aanvragen voor een bootje voor de deur behoort tot de mogelijkheden. In de buurt is het parkeren met een vergunning en er kunnen tevens twee bezoekerspassen worden aangevraagd. Hier is geen wachttijd voor.

INDELING:
U komt binnen in een hal met waar de meterkast zich bevindt en er genoeg diepte is om een kinderwagen te parkeren of eventueel een mooie fiets te stallen. Via de trap komt u op de eerste etage waar de video intercom is te vinden op de overloop. Deze hele verdieping heeft een geborsteld eiken parket. De ruime woonkamer heeft een nieuwe houtkachel die uiteraard achterblijft. De pijp boven de kachel is in zijn geheel vernieuwd. De woonkamer heeft een nette open keuken met veel inbouwapparatuur waaronder bijvoorbeeld een miele vaatwasser. Aan de woonkamer is een balkon met uitzicht over de groene achtertuinen. Op de overloop bevindt zich het eerste toilet met fonteintje. De trap op komt u op de tweede etage. Hier vindt u twee goede slaapkamers, een badkamer met bidet en douche. Tevens is er een waskamer met tweede toilet en een kast waarin de cv (2007) zich bevindt. Middels een vaste trap komt u bovenop het dakterras die voorzien is van water en elktra en deze heeft een fantastisch uitzicht op het centrum en de duinen.

Kom je ook kijken? Dit kan bij Noort Makelaars ook 's avonds of in het weekend!

Bijzonderheden:
- Schitterend dakterras (uit 2014 met vergunning)
- Actieve VvE
- Geen wachtlijst voor een parkeervergunning
- Plat dak geïsoleerd en vernieuwd (2012)
- Twee goede slaapkamers met mogelijkheid tot derde
- Kachel blijft achter, pijp is reeds vernieuwd
- Schitterend geborsteld parket
- Veel dubbel glas
- Hoofdslaapkamer heeft de luxe van een airco
- Twee toiletten
- Servicekosten 50,- per maand
- Eigen grond

Bij Noort Makelaars zijn bezichtigingen in het weekend uiteraard ook mogelijk!

 
 
 
 

Vraagprijs: 400.000 k.k.
Status: Verkocht
Type: Bovenwoning
Bouwjaar: 1895
Woonoppervlakte: 104m2
Inhoud: 408m3
Kamers: 4
Ligging: Aan een gracht

Bezichtiging?
Bel ons vandaag nog:
023 - 53 53 177
ma-vr:   9:00 - 19:00
za:       10:00 - 14:00

Doe alvast de virtuele 360 graden tour

[ipanorama id="4640"]

funda vbo klein