Accra 9 te Wormer

 

Rustig gelegen royaal familiehuis

Deze royale familiewoning is rustig gelegen met een fraai uitzicht op een groenstrook en water aan de voorzijde. De woning is aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd en in 2004 is er een tweede etage gerealiseerd. Zoekt u een betaalbaar familiehuis in de randstad die rustig gelegen ligt maar wel goede verbindingen heeft met de grote steden dan moet u zeker komen kijken. Maak snel uw persoonlijke afspraak. Dit kan bij Noort Makelaars ook in het weekend!

Wormer, of formeel Wormer en Engewormer, is een voormalige zelfstandige gemeente in de Zaanstreek. Het dorp ligt aan de oostzijde van de rivier de Zaan, tegenover Wormerveer, en vormt sinds 1991 samen met Jisp, Neck, Oostknollendam, Spijkerboor en Wijdewormer de gemeente Wormerland. De woning is rustig gelegen in een kindvriendelijke buurt waar een basisschool, kinderboerderij en een speelplein allemaal op loopafstand liggen. Het treinstation van Wormerveer ligt op 5 minuten fietsafstand waar de trein u in 20 minuten naar hartje Amsterdam brengt. De woning is rustig gelegen maar met een paar minuten zit u op de uitvalswegen naar Zaandam, Amsterdam, Haarlem en Alkmaar.

Indeling:
U komt binnen in een ruime hal waar zich de moderne meterkast bevindt en u toegang heeft tot het toilet, de trap naar de eerste verdieping en de toegang tot de grote woonkamer met open keuken. De lichte woonkamer is aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd. De tuin is zonnig en is voorzien van een veranda, grote schuur en een achterom.

1e verdieping:
Op deze verdieping vindt u twee grote slaapkamers van ieder 10m2, een badkamer met het tweede toilet, een bad met douche en een wasbak. Op deze etage bevindt zich nog een derde slaapkamer van 6m2.

2e verdieping:
Deze in 2004 gerealiseerde etage maakt deze woning echt een familiehuis. Met de trap komt u op de overloop die i toegang biedt tot de wasruimte, de slaapkamer aan de achterzijde en een open ruimte aan de voorzijde waar eenvoudig een 5e slaapkamer is te realiseren door het plaatsen van een tussenwandje. In de wasruimte is een wastafel te vinden. De slaapkamer aan de achterzijde is met 12m2 ruim te noemen.

Goed om te weten:
- Ruim familiehuis
- Basisschool, kinderboerderij en speelplein op loopafstand
- Rustig en kindvriendelijk gelegen woning
- 5 Slaapkamers
- Op loopafstand van het treinstation
- Voortuin geeft extra privacy
- Zonnige achtertuin met veranda, schuur en achterom
- Goed geïsoleerde woning
- Geheel voorzien van dubbel glas
- Aanvaarding in overleg

Vraagprijs: 315.000 k.k.
Status: Verkocht
Type: Tussenwoning
Bouwjaar: 1996
Woonoppervlakte: 108m2
Inhoud: 343m3
Kamers: 6
Perceeloppervlakte: 127m2
Ligging: In een woonwijk

Bezichtiging?
Bel ons vandaag nog:
023 - 53 53 177
ma-vr:   9:00 - 19:00
za:       10:00 - 14:00

funda vbo klein