Acaciastraat 39 in Haarlem

Woning met zonnige tuin met opbouw en uitbouw mogelijkheden


De woning heeft een enorme potentie! Er is een ruime tuin van 15 meter op het zuidwesten en er kan op en uitgebouwd worden. Wil jij deze woning helemaal naar eigen zin verbouwen? Het dak is al gedaan en de fundering is op staal!

De woning ligt in de gewilde Bomenbuurt in Haarlem-Noord. Hier wonen veel gezinnen en het is een wijk met veel groen en sfeervolle huizen uit de jaren '20 en '30, veelal met voortuinen, erkers met glas-in-lood. De viswinkel is aan het einde van de straat en als je nog 2 minuten doorloopt komt u bij de volgens ons de beste Banketbakker van Haarlem Theo Bijman. Wij zijn in ieder geval fan. Hier vindt u ook het speelplein voor de kinderen en een supermarkt. De Cronjéstraat met een breed aanbod van winkels is eveneens op korte loopafstand. Ook de Stadskweektuinen (koffietentje, pluktuin, speeltuin, buurtevents) is dichtbij te vinden. Een veilige en sociale buurt met alle woonvoorzieningen binnen handbereik: een groot aanbod aan scholen, kinderopvang, speeltuinen en sport.

Bezichtigingen kunnen bij Noort Makelaars doordeweeks maar ook op zaterdag. U komt toch ook kijken?

Loopt u even mee door de woning?
Voor de woning ligt een een ruime voortuin die veel privacy biedt. In de hal vindt u de trap naar de eerste verdieping, het toilet en de toegang naar de woonkamer met open keuken. Achter de keuken vindt u een bijkeuken. Aan de bijkeuken zit een aparte berging. Via de bijkeuken komt u in de ruime zonnige tuin op het zuidwesten van maar liefst 15 meter diep.

Op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers en de badkamer met bad, wastafel en een tweede toilet. Aan de voorzijde zijn kunststofkozijnen met dubbel glas geplaatst.

De belangrijkste punten nog even samengevat:
- Huis met potentie!
- Fundering op staal en het dak is al reeds vernieuwd
- 4 meter uitbouwen vergunningsvrij
- Erker voorzijde en of opbouw te realiseren met vergunning
- Kunststofkozijnen aan de voorzijde op de eerste verdieping
- Gelegen in de bomenbuurt
- Winkels, scholen en recreatie om de hoek
- Tuin op het zuidwesten van 15 meter diep
- Voortuin
- Bouwtechnisch gekeurd
- Eigen grond
- Vrij parkeren
- Energielabel F
- Ook op zaterdag te bezichtigen

Vraagprijs: 425.000 k.k.
Status: Verkocht
Type: Tussenwoning
Bouwjaar: 1924
Woonoppervlakte: 75m2
Inhoud: 282m3
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Ligging: In een woonwijk
Bezichtiging?
Bel ons vandaag nog:
023 - 53 53 177
ma-vr:   9:00 - 18:00
za:       10:00 - 14:00


funda vbo klein