Full service met moderne prijzen klein
 

AANKOOPMAKELAAR MET EEN SOLIDE AANKOOPADVIES
Als u op zoek bent naar een nieuwe woning, dan zijn er online volop mogelijkheden om huizen te zoeken en om bezichtigingen aan te vragen. Maar wat doet u als u uw droomhuis heeft gevonden?
Als u denkt uw droomhuis gevonden te hebben dan is het heel gebruikelijk om veel aspecten rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn. De makelaar van de verkoper heeft maar één belang en dat is een optimaal resultaat behalen voor zijn klant. Neem uw eigen aankoopmakelaar mee om u goed te laten adviseren. Zo bent u zeker van een realistische kijk op de situatie en krijgt u onafhankelijk advies. Uw aankoopmakelaar behartigt uw belangen en houdt het hoofd 'cool' tijdens de onderhandelingen. Uw investering in een aankoopmakelaar verdient zich zo meer dan dubbel terug.

FULL-SERVICE AANKOOPMAKELAAR
Bij het full-service aankooppakket begeleiden wij van Noort Makelaars u van A tot Z. Wij komen langs om uitgebreid uw wensen en persoonlijke situatie te inventariseren. Wij geven u een realistisch woonadvies gebaseerd op de huidige woningmarkt en uw wensen. Wij zoeken meerdere geschikte woningen met verschillende invalshoeken. Wij begeleiden u bij de bezichtigingen. Heeft u een keus gemaakt en heeft u een 'goed gevoel' bij een woning dan doen wij alle belangrijke checks met betrekking op de woning. Wij voeren voor u de onderhandelingsstrategie uit waarbij we u continu op de hoogte houden en adviseren. Ook tot na het transport van de woning bij de notaris kunt u op ons rekenen.

WERKGEBIED
Wij zijn actief in de regio Zuid Kennemerland en Amsterdam. Hieronder vallen onder andere de plaatsen Amsterdam, Haarlem, Bloemendaal, Heemstede, Hoofddorp en Velserbroek.

KWALITEITSMAKELAAR
Noort Makelaars is aangesloten bij de makelaars branchevereniging VBO. VBO staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Een VBO makelaar is gecertificeerd middels het certificaat van VastgoedCert en moet continu trainingen doorlopen om op hoog niveau van kennis en vakbekwaamheid te blijven.

RUIME TIJDEN
Noort Makelaars biedt ruime mogelijkheden met betrekking tot het bezichtigen van woningen of het voeren van een aankoopgesprek. Dit kan maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 20:00 uur. Ook in het weekend maken wij tijd voor u vrij. Zaterdag zijn wij beschikbaar van 9:00 tot 17:00 en zelfs op zondag van 12:00 tot 17:00. Noort Makelaars neemt ruim de tijd om uw wensen in kaart te brengen en u een goed advies te geven.

WAT KAN NOORT MAKELAARS VOOR U BETEKENEN?
Wilt u meer weten, of een afspraak maken met één van onze makelaars? Vul dan hiernaast uw gegevens in of bel ons vandaag nog.

Wat klanten vertellen!
"Een huis gekocht met Olav van den Noort als aankoopmakelaar! Ik had geen betere keus kunnen maken. Altijd goed bereikbaar, ook 's avonds en in het weekend, zorgvuldig, goed voorbereid en vriendelijk. Na een prima onderhandeling een hele scherpe prijs kunnen krijgen! En ook in het traject na de aankoop nog volop advies en hulp. Top!"
Marjolein Raps

Bel ons vandaag nog:
023 - 53 53 177
ma-vr:   9:00 - 19:00
za:       10:00 - 14:00

Of laat ons contact met u opnemen. U kunt in het bericht aangeven of u liever gebeld of gemaild wordt.

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

   
   
   
   
   

  funda vbo klein